Altech

altech-ecosy-plus-pellet_v_1.jpg
Pelletkachels van Altech

ALTECH KACHELS

Meer dan 40 jaar nadat Altech de eerste vrijstaande speksteenkachels in Europa introduceerden, zijn hun compacte vrijstaande speksteenkachels nog steeds uniek in de wereld. Daarbij is het niet gebleven, Altech ontwikkeld zich nog steeds verder door. Het doel? nóg meer gebruiksgemak, design, rendement en duurzaamheid bieden.

HANDGEMAAKT

Een speksteenkachel van Altech is het resultaat van ambachtelijk vakmanschap. In de fabriek in Hoevelaken bouwen zij uw kachel met de hand op uit hittebestendig speksteen, pas nadat de kachel de laatste keuring heeft doorlopen, worden ze voor levering vrijgegeven.

ALTERNATIEVE TECHNOLOGIEËN

Altech combineert de oerkracht van speksteen sinds 1980 met baanbrekende innovaties. het resultaat; eenvoudig te bedienen kachels, die maximale warmte uit een blok hout halen, milieuvriendelijk verbranden en CO2-neutraal stoken.

DUURZAAM

In tegenstelling tot stalen kachel slaat speksteen de warmte op als een accu. Tot maar liefst 10 uur na het doven van het vuur stralen onze speksteenkachels nog comfortabele infrarood warmte uit. met een minimale hoeveelheid hout verwarmt u daardoor uw complete woonkamer. Het zal u niet verbazen dat de kachels van Altech voldoen aan de hoogste duurzaamheidsnormen.

GEZONDE WARMTE

Ook mensen met een stofallergie of luchtwegproblemen genieten onbezorgd van de warmte van Altech speksteenkachels. Altech kachels leveren gezonde, accumulerende warmte die diep doordringt in uw lichaam, zonder stofverplaatsing wat probelmen kan veroorzaken. De normale convectiekachels, zorgen voor stofverplaatsing, omdat zij lucht aantrekken, deze verwarmen en dat vervolgens terugblazen de kamer in.

De Altech kachels zijn goed voor het milieu en uw portemonnee. Kom langs in de showroom van Openhaarden Centrum Breda en laat u informeren over de efficiëntie van de verschillende Altech haarden.

Nader kennismaken met dit merk en de producten? Kom langs in onze showroom

Nader kennismaken met dit merk en de producten? Kom langs in onze showroom

Spinveld 31, 4815 HR Breda