De moderne elektrische haard veilig en veelzijdig

De moderne elektrische haard

Realistischer dan ooit!

De markt verandert en de producten veranderen mee. Fabrikanten zien dat de vraag van de consument breder wordt. Kent u nog de elektrische haarden van zo’n tien jaar geleden? Dat vuurbeeld is niet meer te vergelijken met het vuurbeeld van nu!

Dankzij de laatste technieken zijn de vlammen zeer realistisch en haast niet meer van echt te onderscheiden. Het toevoegen van 3D-technologie en waterdamp in combinatie met warmte heeft het vuurbeeld en warmtebeleving van de elektrische haard voorgoed veranderd. Ook zijn er modellen beschikbaar die je met een smartphone of tablet kunt inregelen. Met een druk op de knop wissel je de kleur van de vlammen, de warmteafgifte en het vuurbeeld. Intensief vlammenspel of een rustig vuurtje alles binnen handbereik.  

Een moderne elektrische haard met of zonder warmteafgifte

Of je nu kiest voor een elektrische haard met of zonder warmteafgifte, een elektrische haard is snel en gemakkelijk. Doordat er geen rookkanaal, gas of hout nodig is, zijn elektrische haarden eenvoudig en vrijwel overal in huis te plaatsen. Of dat nu in de woonkamer, keuken of slaapkamer is, een moderne elektrische haard kent vele voordelen:

  • Geen brandstof, alleen stopcontact
  • Geen rookgasafvoer
  • Nauwelijks onderhoud
  • Eenvoudige installatie
  • Vrijwel overal te plaatsen
  • Veilige oplossing voor sfeer en warmte
  • Verschillende lichtprojecties mogelijk
  • Milieuvriendelijk en duurzaam

Uitgebreid assortiment elektrische haarden

Elektrische haarden zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten. Er is voor ieder wat wils! Bij Openhaarden Centrum Breda hebben we een breed assortiment aan elektrische haarden en elektrische kachels. Of je nu zoekt naar een schouw met elektrische sfeerhaard, een elektrische inbouwhaard, een hangend model of juist een vrijstaande haard, vind je de haard die bij jou past. Breng een bezoek aan onze showroom en bekijk de mogelijkheden met eigen ogen.

Onze experts staan klaar om u te adviseren. Wij weten als geen ander wat er bij de aankoop van een kachel of haard komt kijken. Bij Openhaarden Centrum Bredahebben we immers al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van kachels en haarden. Op zoek naar passend advies? Onze adviseurs staan voor je klaar en wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!