Element 4

modore80he2x3.jpg

DUTCH DESIGN

Element4 is een op en top Nederlands merk, denk daarbij aan een praktisch en nuchtere werkwijze met een sterke focus op design. Deze Nederlandse nuchterheid zorgt ervoor dat de haarden van Element4 wereldwijd geliefd zijn onder designers, architecten en trendbewuste consumenten.

De kracht van Element4 – TECHNISCHE TRENDSETTERS

Zoals het echte ‘Dutchies’ betaamt, is techniek bij Element4 een belangrijk aandachtspunt. Kiest u voor een haard van Element4, dan profiteert u van de meest vooruitstrevende technische features: de haarden zijn efficiënt in gebruik, op afstand bedienbaar en beschikken over een aanpasbaar vlambeeld.

De aanpak van Element4 – NEDERLANDSE NUCHTERHEID

Één blik op de haarden van Element4 maakt haarden het duidelijk: ze trekken de aandacht, maar zijn tegelijkertijd bescheiden in hun uitvoering. Dit sluit volledig aan bij de bedrijfsfilosofie. Al heeft Element4 een mondiale doelstellingen, zij blijven altijd die no-nonsense haardenfabrikant uit Nederland. U vindt bij Element4 hoogwaardig design met een laagdrempelig karakter!

De Gashaarden en elektrische haarden van Element4 zijn te bewonderen in de showroom van Openhaarden Centrum Breda, maak een afspraak of neem contact met ons op.

Nader kennismaken met dit merk en de producten? Kom langs in onze showroom

Nader kennismaken met dit merk en de producten? Kom langs in onze showroom

Spinveld 31, 4815 HR Breda