France Artisanat

France artisanat -frejus

France Artisanat

Een stijlschouw van France Artisanat is een brandpunt van behaaglijkheid en gezelligheid bij u thuis. En een waardevolle en waardevaste investering. Gun uzelf dat warme gevoel. Haal de rust en romantiek van Frankrijk in huis. Ambiance is niet voor niets een Frans woord. In alle gevallen kunt u vertrouwen op het vakmanschap, de ervaring en de service van France Artisanat.

Een voorzetschouw rond uw haard of kachel, is een eigentijdse en stijlvolle toevoeging voor uw interieur. Het haardvuur krijgt een persoonlijke omlijsting, die volledig is afgestemd op uw design wensen.

Zowel modern als klassiek de ulitime blikvanger

Natuursteen schouw als klassiek element

De natuursteen schouw omarmt als het ware de volledige haard en maakt deze weer één met de oorspronkelijke bouwmuur. Een omlopende natuursteen schouw wordt dus om uw haard heen tot aan de muur geplaatst. Dit zorgt voor een strak en stijlvol geheel. De openhaard schouw van France Artisanat is helemaal aan te passen aan uw wensen en smaak, passend bij uw interieur.

Moderne schouw om een vrijstaande kachel

Ook is het bijzonder mooi een vrijstaande kachel te verrijken met een openhaard schouw. Dit geeft uwkachel een meer klassiek uiterlijk en maakt het geheel een opvallende blikvanger in uw kamer. Klassiek of juist modern, uw kachel krijgt een extra ‘boost’, als ulitime blikvanger. Op deze manier maakt u de vrijstaande kachel nog beter passend bij uw interieurstijl. Durf verrassende combinaties te maken met een openhaard schouw die past bij u.

Nader kennismaken met dit merk en de producten? Kom langs in onze showroom

Nader kennismaken met dit merk en de producten? Kom langs in onze showroom

Spinveld 31, 4815 HR Breda