Ons bedrijf

Een speksteenhaard, een schouw van marmer of kalksteen, een elektrische haard of gaskachel? De keuze is enorm. En daardoor niet altijd eenvoudig. Investeren in warmte vraagt dan ook om goed advies.

Wij maken voor u een persoonlijk ontwerp op basis van topmerken en accessoires die garant staan voor veiligheid en duurzaamheid. Zodat ú een verantwoorde keuze kan maken uit de vele mogelijkheden in design, kleur, materiaalgebruik en warmtetechniek. Een keuze waar u jarenlang plezier van heeft.

Naast advies op maat en levering verzorgen we ook de complete installatie van haard, schouw of houtkachel. Waarbij u kunt vertrouwen op gedegen vakmanschap én uitstekende service. Wij zijn lid van NHK verkoop-installatie en in het bezit van alle vakdiploma’s.

Bel 076-522 62 00 of mail naar [email protected]

Inspiratie

Op Kachels.nl kun je ideeën ontdekken voor jouw nieuwe haard. Krijg inspiratie voor een sfeer die helemaal bij jou past!
Kachels.nl is als een woonboulevard met gezellige huiskamers boordevol haarden. Maar dan thuis op je PC, tablet of telefoon.
Door het maken van een moodboard visualiseer je jouw eigen stijl. Dit moodboard kan je meenemen naar een kacheldealer bij jou in de buurt.
De adviseur weet zo precies welke kachel bij jou past. Op die manier wordt je zoektocht naar een nieuwe kachel nog leuker.