Jøtul

Jotul

Jøtul

Jøtul is één van ‘s werelds oudste fabrikanten van kachels en haarden. Het erfgoed van Jøtul is gebaseerd op een 160 jaar lange Noorse traditie en combineert gedegen vakmanschap met de kunst om je koesteren in behaaglijke warmte.

DE NOORSE KIJK OP WARMTE

De eeuwenlange ervaring met het Scandinavische klimaat om de strijd tegen de kou aan te gaan en geeft Jøtul de voorsprong om te weten dat warmte meer is dan alleen een getal op een thermometer.

Noors vakmanschap

De natuur, cultuur en ambachten van Noorwegen zitten in het DNA. Bij Jøtul hebben ze een passie voor warmte en een schat aan kennis en ervaring, die van generatie op generatie doorgegeven wordt. Daarmee worden degelijke producten voor dagelijks gebruik een vleugje schoonheid en esthetiek gecreërd.

Tijdloos design

De tijdloze producten van Jøtul slaan een brug tussen heden en verleden. Ze sluiten naadloos aan bij de strakke vormgeving van een moderne woonomgeving. Puur Noors vakmanschap gaat samen met functioneel design, voor een aantrekkelijk ontwerp dat uitstijgt boven vluchtige trends. Over smaak valt niet te twisten, maar goed ontwerp is meer dan een kwestie van mening. Bij Jøtul is te zien dat nog altijd de vorm in dienst staat van functie en dat het één perfect aansluit op het ander. Functie en design versterken elkaar.

Een bron van kennis

Klanten die voor kwaliteit gaan, weten dat ze voor Jøtul kiezen omdat er niets aan het toeval overgelaten wordt.

Bij Jøtul zijn ze trots op s’ werelds beste en duurzaamste gietijzeren kachels, inbouwkachels en haarden te kunnen ontwerpen en produceren, en dat u als klant die kwaliteit herkennen en waardert. Uw tevredenheid is de grote drijfveer. Het delen van de passie, de ervaring en kennis zodat u kunt genieten van een Jøtul-kachel. Een Jøtul-kachel is voor het leven een bron van warmte en comfort!

Nader kennismaken met dit merk en de producten? Kom langs in onze showroom

Nader kennismaken met dit merk en de producten? Kom langs in onze showroom

Spinveld 31, 4815 HR Breda