Kalfire

gp65-55c-lowres-1.jpg

Kalfire

Een Kalfire-haard is het resultaat van streven naar perfectie. In design. In techniek. In prestaties. In alles. Kalfire volgt niet de laatste woontrends, met hun innovatieve elektrische haarden en gesloten gashaarden & houthaarden zijn zij al sinds 1981 zelf een trendsetter. 

Haarden van Kalfire zijn leverbaar in vijf modellen: fronthaard, hoekhaard, driezijdige haard, tunnelhaard en roomdivider. Het is de basis om te komen tot een inbouwhaard die sterk appelleert aan uw individualiteit en persoonlijkheid. Want de haard die uiteindelijk uw interieur gaat verrijken, creëert u zelf, stapsgewijs, door een aantal bewuste keuzes te maken. Ongelimiteerde mogelijkheden als het gaat om haarden en sfeer.    

OpenHaarden Centrum Breda helpt u graag om het gekozen basismodel volledig naar uw hand te zetten. Daarbij is veel mogelijk: maar liefst 2.000 variaties. Daar komen jaarlijks vele nieuwe haarden bij, want Kalfire blijft innoveren en ontwerpen.

Levensechte vonken met de Natural Spark Generator

Deze technologie zorgt ervoor dat er in de gashaard levensechte vonkjes uit de brandende vlammen opstijgen en langzaam verbranden. Het levert een natuurgetrouw vlammenspel op, waardoor het net een echt houtvuur lijkt.

Elektrische haard: Kalfire E-one

De Kalfire E-one geeft haarden een hele nieuwe betekenis, ervaar vuur zoals u dat nog nooit ervaren heeft. De E-one is een duurzame, elektrische sfeerhaard met een prachtig vlammenbeeld waar u uw ogen niet vanaf kunt houden. De E-one is een high-tech elektrische haard zonder rookkanaal en kan daardoor op iedere denkbare plek worden geplaatst. Het vuur is daarnaast volledig aanpasbaar naar uw wensen: van vlamhoogte, gloedbed, lichtkleur tot vuurgeluid en meer. Eindeloze mogelijkheden, nul emissie.

De warmte van het familiebedrijf Kalfire

Kalfire is een Nederlandse producent van hoogwaardige gashaarden, houthaarden en elektrische haarden. Het familiebedrijf werd in 1981 in het Limburgse Belfeld opgericht door de familie van Melick. Ondanks de groei die het bedrijf in de loop der jaren heeft doorgemaakt, heeft Kalfire nooit iets van dat familiekarakter verloren. Dat vertaalt zich in een enorme betrokkenheid bij haar klanten, dealers en producten en in een langetermijnvisie die het mogelijk maakt om te blijven innoveren. 

Nader kennismaken met dit merk en de producten? Kom langs in onze showroom

Nader kennismaken met dit merk en de producten? Kom langs in onze showroom

Spinveld 31, 4815 HR Breda