Onze Topmerken

Houthaarden  |  Houtkachels  |  Gashaarden  |  Gaskachels  |  Elektrische haarden  |  Elektrische kachels

E-FX Fires

Elektrische haarden ontwikkeld en gemaakt in het Verenigd Koninkrijk met een focus op vooruitstrevende designs, technologie, luxe en service

Lees meer >

Dovre

Dovre is vuur met karakter. Milieubewusteverbranding door middel van innovatieve verwarmingstechnologie. Authentieke warmte met echte vlammen gegoten in smaakvol design.

Lees meer >

Stovax

Een echte Stovax kachel is vakkundig gemaakt met een gietijzer of stalen buitenkant voor een traditioneel uiterlijk maar met modern gebruikersgemak en veelzijdigheid.

Lees meer >

Jøtul

Jøtul is Noors vakmanschap. De kachels zijn functioneel met een modern scandinavisch design. Innovatief en modern tijdloos design.

Lees meer >

Scan

Scan houtkachels zijn Deens design met grote innovatieve waarden. Scan staat voor vakmanschap, tijdloos design en milieuvriendelijke warmte.

Lees meer >

Kalfire

Kalfire is een bedrijf dat de uitstraling en expertise van een multinational combineert met de oprechte betrokkenheid, laagdrempeligheid en warmte van een familiebedrijf. En dat al bijna 40 jaar.

Lees meer >

Gazco

Moderne gaskachels en elektrische haarden van Gazco zijn een perfecte combinatie van een hoge efficiëntie met een elegante stijl.

Lees meer >

France Artisanat

Een voorzetschouw rond uw haard of kachel, is een eigentijdse en stijlvolle toevoeging voor uw interieur. Het haardvuur krijgt een persoonlijke omlijsting, die volledig is afgestemd op uw design wensen.

Lees meer >

Faber

Al 175 jaar vakmanschap en passie voor haarden, vuur en warmte. Samen genieten van sfeer en gezelligheid. Tijd voor quality-time: met familie, vrienden en elkaar.

Lees meer >

Element 4

Element4 is een op en top Nederlands merk, met een praktische en nuchtere werkwijze en een sterke focus op design

Lees meer >

Bellfires

Bellfires staat voor sfeer gemak en comfort. Dat is volop genieten van een sfeervol vuur met één druk op de knop. Modern, simpel en veilig!

Lees meer >

Barbas

Kachels en haarden van Barbas zijn eigentijdse en innovatieve houthaarden, die iets betekenen voor jou en je interieur. Mooi duurzaam design!

Lees meer >

Altech

Een kachel van Altech is het resultaat van ambachtelijk vakmanschap. Altech staat voor gebruiksgemak, design, rendement en duurzaamheid.

Lees meer >
Kom naar onze showroom!

Open Haarden Centrum breda laat u kennismaken met de beste haarden en kachels op de markt. Met advies en begeleiding van onze deskundige adviseurs komt u tot een optimaal resultaat voor een haard of kachel in uw woning of kantoor. Met Open haarden Centrum Breda kunt u terugvallen op vakkundige montage en goede nazorg. Wilt u het gesprek aangaan met onze adviseur? Maak een afspraak!