Scan

Scan_66-1_wall_int01.jpg

Scan

Bij Scan gaat het niet alleen om warmte, maar ook om de perfecte vlam, brandend in een designbewust meubelstuk dat in het interieur van de meeste huizen past. De combinatie van Deens design, gewaagde ideeën en oog voor detail heeft Scan doen uitgroeien tot een grote speler op de houtkachelmarkt.

De fabriek staat in Denemarken, waar we van begin tot eind controle hebben over de grondstoffen, productie en eindproducten. Zo kunnen zij de klanten vele jaren lang een positieve ervaring garanderen.

Deens design

Denemarken kent een rijke designtraditie en Scan maakt daar deel van uit. Voor het ontwerp van onze kachels werkt Scan uitsluitend met Deense designers, zodat zij zeker kunnen zijn van eenheid en de juiste expressie. Je kunt een Scan kachel daardoor altijd herkennen aan de strakke lijnen: een typisch kenmerk van goed Deens design. Daarnaast zit het in de aard van Scan om de lat steeds weer te verleggen: bij elke uitdaging is het doel van onze designers iets nieuws te creëren. Scan heeft hiervoor in de loop der jaren wereldwijd steeds meer erkenning gekregen voor hun vakmanschap. Scan heeft voor haar ontwerpen vele verschillende designprijzen mogen ontvangen.

Innovatie en het nieuwe denken

Voor Scan is verwarming meer dan een praktische of esthetische kwestie. De kachels worden gezien als innovatieve meubelstukken die passen bij een moderne leefwijze. Met creativiteit, ons oog voor detail en de moed om nieuwe ideeën uit te proberen, is Scan zich steeds blijven ontwikkelen en voorloper geworden op het gebied van gebruiks- en milieuvriendelijkheid. Scan was de eerste die schuifdeuren, ruiten met een hoek van 90° en glazen handgrepen voor inbouwhaarden introduceerde.

Het draait allemaal om de details

Bij Scan concentreert men zich ons op de details en krijgen zelfs de kleinste dingen de volle aandacht. Met een kritische blik en constante zoektocht naar perfectie heeft Scan revolutionaire vormen en technieken gecreëerd waar al hun klanten van profiteren. Door de handgrepen in het design te verwerken en zo het gebruiksgemak te vergroten, heeft Scan vorm en functie weten te combineren. Dit is slechts een van de vele voorbeelden van wat Scan “smooth finish” noemen.

Danish heating ideas

Sinds Scan in 1978 in Odense werd opgericht, doen zij er alles aan om hun klanten de beste houtkachels te bieden die er op de markt te vinden zijn, met specifieke aandacht voor design, innovatie en gebruiksvriendelijkheid.

Kom langs bij Open Haarden Centrum Breda en maak kennis met de bijzondere Danish heating ideas!

Soft closing door van Scan – Danish heating design
Nader kennismaken met dit merk en de producten? Kom langs in onze showroom

Nader kennismaken met dit merk en de producten? Kom langs in onze showroom

Spinveld 31, 4815 HR Breda