Meer dan 30 jaar ervaring

Open Haarden Centrum Breda voor maatwerk en advies

Open Haarden Centrum Breda is al ruim 30 jaar specialist in haarden en kachels. Vader Ton heeft het bedrijf in 1991 overgenomen en is nog steeds actief in de zaak, al heeft zoon Bas van den Akker reeds het bekende stokje van zijn vader overgenomen.

Open Haarden Centrum Breda is in het ruim 30-jarig bestaan meegegroed met haar klanten en met alle innovaties van de branche. Dit is vooral terug te zien in de enorme ontwikkeling van alle soorten haarden en kachels en de design veranderingen. In deze huidige tijd kun je niet meer om de elektrische kachel en haard heen. De mooie en bijzondere elektrische haarden, hout haarden en gashaarden staan opgesteld in de 800m2 showroom. Bas en Ton van den Akker leiden u graag rond.

Zij heten u van harte welkom voor advies en hulp bij het uitzoeken van uw sfeervolle haard.

Vuur in zijn mooiste vorm

Uw haard of kachel zijn de sfeermaker voor uw interieur, of dat nu de woonkamer betreft of een slaapkamer. Elke ruimte verdient het om comfortabel, warm en sfeervol te zijn.

Voor u

Voor elke ruimte is een oplossing, of de kamer nu een rookkanaal heeft of niet. Wilt u een houtkachel, een gashaard of genieten van een moderne elektrische haard. Wij adviseren u graag!

Daarom

Eigen installatie dienst van Open Haarden Centrum Breda

Heeft u een mooie kachels of haard uitgekozen, dan moetde ze natuurlijk vakkundig worden geinstalleerd. Het verantwoord installeren van uw kachel of haard vereist vakmanschap, oog voor detail en betrouwbaarheid. De installateurs van Open Haarden Centrum Breda zijn DE-gecertificeerd. Zo weet u zeker dat uw kachel of haard veilig en betrouwbaar is geplaatst. 

DE-erkend bedrijf