Verantwoord verwarmen met een gashaard

Verantwoord verwarmen met gas

Ja, dat is mogelijk

g85-44c-lowres.jpg

Wilt u een gashaard, maar twijfelt u over de aankoop gezien de toekomstplannen van de regering? Het is nog steeds mogelijk om Verantwoord te verwarmen met gas. En waarom niet…? Gas is een zeer schone fossiele brandstof en 95% van alle woningen in Nederland heeft een gasaansluiting, daarnaast is een gashaard gemakkelijk, veilig, schoon en verantwoord. De moderne gashaard maakt gebruik van alle positieve eigenschappen van vuur. Wordt uw woning gasloos? Onze vakkundige monteurs bouwen een haard op aardgas eenvoudig om naar propaan. Dus met de keuze in brandstof tussen aardgas of propaan bent u op de toekomst voorbereid.

Kenmerkend aan een moderne gashaard is dat u eenvoudig en snel kunt genieten van een heerlijke warmte en een sfeervol vlammenspel. Heeft u een gashaard op aardgas, dan kunt u daarvan blijven genieten, wilt u een nieuwe gashaard laten plaatsen dan wijzen wij u graag op de voordelen van een propaan gashaard.

De voordelen van een gashaard op propaan

Een gashaard op propaan een uitstekend alternatief voor aardgas.
  • Toekomst van uw gashaard is veilig gesteld.
  • Warmte één sfeer met 1 druk op de knop
  • Geen aanleg van gasleidingen nodig
  • Het is niet nodig om de CV aan te zetten om van de warmte te genieten
  • Gas is de meest schone fossiele brandstof
  • Duurzaam genieten. Een gashaard op propaan geeft tot 19% minder CO2 uitstoot ten opzichte van stookolie. Biopropaan heeft zelfs tot 80% minder CO2 uitstoot in vergelijking met het standaard propaangas.

Inbouw, vrijstaand of inzet gashaard

Een vrijstaande gashaard kunt u vrijwel overal plaatsen waar plaats is voor een rookafvoerkanaal. Het voordeel aan een vrijstaande gashaard is dat de warmte aan meerdere kanten voelbaar is en het vuur van vele kanten zichtbaar is. Een inbouw gashaard wordt strak ingebouwd, zodat de aandacht uitgaat naar het schitterende vlammenspel. Een echte blikvanger voor uw woonruimte. De inzet gashaard lijkt op inbouw, maar plaatsing van een inzet gashaard is meestal eenvoudiger te realiseren. Ideaal wanneer je een moderne gashaard wilt plaatsen in een bestaande situatie.

Energie besparen met de moderne gashaard

De laatste technieken maken het mogelijk om het gasvormig nog beter aan te sturen, niet té warm en toch een levendig vuur. Fabrikant Dru heeft bijvoorbeeld de Eco Wave techniek ontwikkeld. Hiermee kunt u het vermogen van de brander eenvoudig kunt terugbrengen met behoud van een betoverend vlambeeld! Wilt u meer weten over deze milieuvriendelijke manier van genieten?

Wij delen graag in onze kennis en helpen je graag bij het maken van de juiste keuze, passend bij jouw interieur en specifieke wensen.