E-FX Fires

Flamerite-Fires_Payton

E-FX Fires

De elektrische haarden van E-FX Fires bieden alles wat een elektrische haard moet zijn: mooi, levensecht en zeer functioneel. Met opties om de elektrische haard te verbinden en aan te sturen via Alexa en Google home. Elke E-FX haard van E-FX Fires is ontworpen om de sfeerbeleving voor u als klant te verbeteren. Hoogwaardige materialen gecombineerd met deskundig vakmanschap zorgen voor langdurige prestaties en betrouwbaarheid.

Vooruitstrevend en ongeëvenaard

Bij E-FX Fires ligt de focus op het ontwikkelen van nieuwe en vooruitstrevende designs, tegelijkertijd zorgen we dat het milieu van onze planeet voor toekomstige generaties wordt beschermd. Niet voor niets heeft E-FXFires talloze prijzen gewonnen in het Verenigd Koninkrijk en daarbuiten, ook de hebben zij een ongeëvenaarde reputatie opgebouwd vanwege hun integriteit, uitstekende klantenservice en ondersteuning van hun distributienetwerk. Als klant van E-FX Fires zit u dus op de voorste rij.

Service en luxe

Met een volledige garantie van 3 jaar op onderdelen wordt dit ondersteund door het meest geavanceerde serviceportaal in de industrie. Hiermee kan E-FX Fires op afstand verbinding maken met uw haard en live diagnoses uitvoeren via AWS. Deze verbeteringen zorgen ervoor dat we u kunnen voorzien van de snelst mogelijke productoplossing – om onze hoge mate van klanttevredenheid en ondersteuning te behouden. Voor de ultieme sfeerbeleving en de meest passende combinatie van ongeëvenaarde luxe en toonaangevende technologie.

Aeroflame® , Glo en Controls

De haarden van E-FX Fires hebben het gepatenteerde technologische en toonaangevende vlameffect (patent aangevraagd), met variabele vlamsnelehid, variabele lichtanimaties en lichtregeling. Geanimeerde en levensecht ogende stammen met focus op het smeulende effect van hout, welke niet van echt te onderscheiden is. De bediening is eenvoudig doormiddel van afstandbediening, manueel bij de haard, via een app en tevens bestuurbaar via Alexa en Google Home.

Ervaar de luxe en comfort van een Flamerite Fires elektrische haard.
Nader kennismaken met dit merk en de producten? Kom langs in onze showroom

Nader kennismaken met dit merk en de producten? Kom langs in onze showroom

Spinveld 31, 4815 HR Breda