Dovre

dovre_bold_300_wit


Dovre

Dovre staat voor vakmanschap en authentieke warmte met echte vlammen. Kachels en haarden met een smaakvol design die passen in iedere huiskamer. Dovre is een echt familiebedrijf, uit België, met hun eigen moderne gieterij. Al meer dan 80 jaar staan zij bekend om het hoge rendement, aantrekkelijk design, goede kwaliteit en milieubewuste verbrandingstechnieken.

Vuur met karakter uit België

Dovre blijft investeren in het creëren van smaakvolle en sfeervolle verwarmingsproducten die voldoen aan de strengste milieunormen wereldwijd. De prestatieparameters, die ruimschoots voldoen aan de internationale normen, worden met veel liefde, vakkennis en toewijding ontwikkeld.

IJzergieten is vakwerk

Sinds Dovre, begin jaren 80, in België een uiterst moderne gieterij liet bouwen, is door de hoge automatiseringsgraad van de gieterij de kwalitiet van het gietwerk gewaarborgd. Het gietwerk wordt gekenmerkt door vormvastheid en maatnauwkeurigheid en daarnaast ook de esthetiek van de oppervlakte structuur van het gietijzer. Dankzij de ultrafijn vormzand-installatie is een perfecte afwerking gegarandeerd.

Sfeervolle warmte

Al meer dan 80 jaar bewijst Dovre dat kwaliteit, smaakvol design en innovatieve verwarmingstechnologie elkaar kunnen versterken. Reeds honderdduizenden mensen gingen u voor en kozen voor de gezelligheid en sfeervolle warmte van een Dovre kachel in hun huis. Belgisch vakwerk wat zich uit in vuur met karakter, waar u elke dag van kunt genieten.

Kwaliteit staat voorop

Kwaliteit kan niet zonder vakmanschap bereikt worden én het gebruik van hoogwaardige materialen en onderdelen.

Voor de duurzaamheid van uw kachel zijn de hoge temperatuurbestendigheid en vormvastheid van gietijzer de beste garanties. Daarnaast beschikt Dovre tevens over eigen plaatbewerkingsafdelingen, hypermoderne emailleerinstallaties en uitgebreide bewerkings- en montagefaciliteiten. Alles is in eigen hand, waardoor Dovre de kwaliteit van haar producten weet te waarborgen en dit ondersteund met garantie op uw product van minimaal 5 jaar.

Nader kennismaken met dit merk en de producten? Kom langs in onze showroom

Nader kennismaken met dit merk en de producten? Kom langs in onze showroom

Spinveld 31, 4815 HR Breda