Barbas

Barbas Bellfires

Barbas

Nederlandse passie voor vakmanschap uit Bladel

Kachels en haarden van Barbas zijn eigentijdse en innovatieve houthaarden, die iets betekenen voor jouw interieur! Het bedrijf Barbas Bellfires heeft twee lijnen: de Barbas-lijn voor houthaarden en de Bellfires-lijn voor gashaarden. Vakmanschap ten Top!

Die passie voor het vakmanschap is sinds 1976 onveranderd gebleven, evenals de liefde voor haarden en kachels. Dit blijkt niet alleen uit de kwaliteit van de haarden en de zorg voor veilig en probleemloos stoken, de pure sfeer en vuurbeleving van de haarden van Barbas is perfect, en wordt ook steeds mooier.
Bij Barbas zit duurzaamheid zit niet alleen in de werkwijze en het product, zoals zijzelf omschrijven, maar ook in de relatie met hun klanten. Met jou dus.

Elke haard is maatwerk

Barbas maakt uw haard met gevoel voor stijl; tijdloos of eigentijds. Er liggen bij ons geen haarden op voorraad en al klinkt het misschien tegenstrijdig, maar juist daardoor houden zij de levertijd kort. Bijkomedn voordeel is dat productverbeteringen direct doorgevoerd kunnen worden zonder dat de oude voorraad eerst op moet. U bent gelijk deelgenoot van de nieuwste innovaties. Ukunt kiezen uit een breed assortiment basismodellen, waarbij oneindig veel combinaties mogelijk zijn. Elk model is passend te maken qua vorm of maat, uiteraard binnen de gekeurde grenzen. Dus hoe groot, klein, hoog, laag of apart de ruimte in uw huis of kantoor ook is: er past altijd een haard van Barbas in.

Barbas maakt houthaarden passend bij al uw woonwensen.

Een prachtig voorbeeld van een stuk vakmanschap van Barbas Bellfire

Geen anoniem stuk staal, maar een verrijking van uw interieur

Uw persoonlijk meubelstuk van Barbas is de smaakmaker van elk interieur. Bij de zoektocht naar uw perfecte haard of kachel kun je wellicht wel wat hulp gebruiken. Wij helpen u graag in de showroom van Open Haarden Centrum Breda, bekijk onze haarden en kachels van Barbas hier.

Nader kennismaken met dit merk en de producten? Kom langs in onze showroom

Nader kennismaken met dit merk en de producten? Kom langs in onze showroom

Spinveld 31, 4815 HR Breda