Bellfires

Bellfires Vertical Bell small

Bellfires gashaarden

Barbas Bellfires uit Bladel, Nederland – Barbas is de lijn voor houthaarden en Bellfires is de lijn voor gashaarden. Gashaarden is gemak van de bovenste plank! Niet alleen omdat je met één druk op de knop de gashaard aan- of uitzet (wat soms zelfs via een app kan), maar ook omdat je altijd voorzien bent van brandstof. Tegenwoordig is het vuurbeeld van een gashaard bijna niet meer te onderscheiden van een echt houtvuur. Zeker als jij kiest voor een gashaard van Bellfires. Zij zijn al jaren de absolute marktleider in gashaarden.

Passie voor vakmanschap

We maken eigentijdse en innovatieve gas- en houthaarden die iets betekenen voor jou en je interieur. Dat doen we al sinds 1976, en onze passie voor het vakmanschap is nooit veranderd. De liefde voor haarden en kachels ook niet. Daarom werken we hard aan de kwaliteit van onze haarden en zorgen we dat ze veilig en probleemloos werken. En dat de vuurbeleving perfect is, en steeds perfecter wordt. Daarnaast zijn we trots op onze afterservice en vakkundige hulp bij het onderhoud van je haard. Duurzaamheid zit voor ons namelijk niet alleen in de werkwijze en het product, maar ook in de relatie met onze klanten. Met jou dus.

Elke haard is maatwerk

Bij Bellfires maken ze jouw haard volledig op maat. Hoe je het ook wil hebben, zij maken het. Met gevoel voor stijl; tijdloos of eigentijds. Bellfires heeft geen haarden op voorraad en dat klinkt misschien tegenstrijdig, maar juist daardoor kunnen zij de levertijd kort houden. En als zij een productverbetering doorvoeren, hoeven ze niet eerst de oude voorraad op te maken (of goed materiaal weg te gooien), maar kunnen je meteen de nieuwste oplossing bieden. Je kunt kiezen uit een breed assortiment basismodellen, waarbij oneindig veel combinaties mogelijk zijn. Elk model kunnen zij passend maken qua vorm of maat, uiteraard binnen de gekeurde grenzen. Dus hoe groot, klein, hoog, laag of apart de ruimte in je huis of kantoor ook is: er past altijd een Bellfires-haard in.

Verschillende typen gashaarden afgestemd op jouw wensen

Bij de zoektocht naar een gashaard zijn de mogelijkheden eindeloos. Ga jij voor een inbouwgashaard die subtiel wegvalt in je muur of is een vrijstaande gashaard meer wat je zoekt? Ook het vuurzicht heeft een grote invloed op de uitstraling van je haard. Met een 3-zijdige haard, een tunnelhaard en een 2-zijdige haard heb je veel zicht op het vuur terwijl je bij een fronthaard het vlammenspel alleen aan de voorkant ziet. Met een dubbele brander zoals Bellfires die zet je je gashaard beschik je over een dubbel vermogen op koude, gure avonden en op half vermogen tijdens een aangename lenteavond. Bellfires heeft ook voor jouw interieur en jouw smaak is de juiste haard.

Nader kennismaken met dit merk en de producten? Kom langs in onze showroom

Nader kennismaken met dit merk en de producten? Kom langs in onze showroom

Spinveld 31, 4815 HR Breda