Faber

Verantwoord verwarmen met gas

Faber

Al 175 jaar vakmanschap en passie voor haarden, vuur en warmte betekent samen genieten van sfeer en gezelligheid met de haarden van Faber. In 1844, in het Friese Franeker werd het Faber vuur ontstoken door Jan Gerrits Faber. Hij begon met een smederij en legde de basis voor het huidige assortiment van Faber haarden en kachels. Dankzij 175 jaar van vakmanschap, passie, innovaties, een vooruitziende blik is Faber uitgegroeid tot dé expert in haarden.

Voorlopers op haarden van de toekomst

Toonaangevend in gashaarden en een voorloper op haarden van de toekomst, met een nieuwe energievraag zoals (bio-)propaan en elektrische haarden met waternevel en LED-verlichting. Faber heeft een haard voor iedereen. Of je nu op zoek bent naar een gashaard, een elektrische haard of zelfs een buitenhaard, voor iedereen is er een passende haard en al onze producten worden op maat gemaakt. Kies je voor een Faber? Dan wordt de haard speciaal voor jou samengesteld, afgesteld en gecontroleerd. Zo ben je verzekerd van het kenmerkende Faber vuur en een feilloze, veilige werking.

Inbouwhaarden en vrijstaande haarden

Faber inbouwhaarden zijn een statement op zich. Onder andere vanwege het schitterende vuurbeeld en dankzij de prachtige afwerking, met levensechte houtblokken of moderne steensoorten. Ze zijn verkrijgbaar in een verrassend aantal uitvoeringen, afmetingen en afmerkingen. Zo past er altijd een haard bij je interieur.

De vrijstaande haarden van Faber zijn er voor de liefhebber die het vuur graag in het middelpunt zet. Zo kun je eindeloos verdwalen in het vlammenspel. Onze vrijstaande gashaarden zijn er in verschillende uitvoeringen; staand of hangend, met staande houtblokken (zoals een kampvuur) of liggende houtblokken, met driezijdig glas of juist alleen aan de voorkant. Zo kun je kiezen wat bij jouw smaak en interieur past.

Nader kennismaken met dit merk en de producten? Kom langs in onze showroom

Nader kennismaken met dit merk en de producten? Kom langs in onze showroom

Spinveld 31, 4815 HR Breda