Stovax

Riva-Studio-3-Edge-Plus-mi

Stovax

Een echte Stovax kachel is vakkundig gemaakt met een gietijzer of stalen buitenkant voor een traditioneel uiterlijk maar met modern gebruikersgemak en veelzijdigheid. Stovax kachels bieden het beste van alle werelden. Of u nu kiest voor een vlakke stookbodem voor hout of een multifuel met schudrooster ze zijn gemaakt met Cleanburn en daardoor lage emissies met een efficiënte verbranding. Dankzij de verschillende soorten en stijlen is er een passend model voor elke kamers en woonruimtes.

ECO houtkachels

Of u nu kiest voor een klassieke kachel of een modern design, elk model is voorzien van een innovatief verbrandingssysteem. Het heeft daardoor vlammen in een elegante stijl. De houtkachels van Stovax zijnhet resultaat van meer dan 30 jaar ervaring in het produceren en ontwerpen van traditionele en moderne houtkachels. De kachels van Stovax voldoen daarom ook aan de ECO design richtlijnen van de EU.

Hout of multifuel

Het Stovax inbouwhaarden assortiment heeft de keuze uit diverse soorten inbouw en inzethaarden met hoge efficiëntie, lage emissies voor een opvallend middelpunt in elk interieur! U heeft de keuze uit enkel hout als brandstof of een multifuel model.

Vrijstaande houthaarden voorzien van Cleanburn

Stovax vrijstaande haarden hebben een vlakke stookbodem of zijn multifuel met schudrooster en voorzien van Cleanburn voor de meest efficiëntie verbranding.

Stovax inbouwhaarden

De Stovax inbouwhaarden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en keuze aan frames, zoals Profil, Edge of Edge+. Ook zijn verschillende modellen verkrijgbaar als vrijstaande haard. 

Kom langs in de showroom van Open Haarden Centrum Breda en vraag naar de mogelijkheden.

Nader kennismaken met dit merk en de producten? Kom langs in onze showroom

Nader kennismaken met dit merk en de producten? Kom langs in onze showroom

Spinveld 31, 4815 HR Breda